УСЛОВИЯ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ

Вила Веска е с възможност за живеене на шестима възрастни или двама възрастни и четирима подрастващи.

Условията са чудесни за отдих на три двойки (2+2+2) или семейство с 4 деца (2+4) или 4+2 . 

Удобното обзавеждане, селската, но комфортна обстановка в дома, уникалната природна гледка, чистият въздух и спокойствие и  големият отлично подържан басейн предразполагат за спокойна и пълноценна почивка.

Този дом е идеално място за живеене, почивка, разходки в природата и удоволствие край басейна.

Цената за една нощ във Вила Веска се договаря (по е-мейла) и зависи  от периода на наемане, броя на наемателите и техните желания. Цената е за една нощувка във Вилата с използуване на  басейна.

Почистване и поддържане на дома:
Домашна помощница почиства два пъти в седмицата. Спалното бельо се сменя на 7 дни. Кърпите се сменят на 3 дни. През останалото време се предполага, че гостите сами ще се грижат за хигиената на дома.

Особени условия на Вилата:
 
Вилата е летно/зимен дом, построен за отдиха на голямо европейско интернационално семейство. Гостите получават комфорта и уюта на истинския дом и от почиващите се очаква те да се отнасят с уважение и коректност към условията и вещите във Вилата.
 
В комплекса не се предлага спасител за басейна. Гостите трябва сами да упражняват контрол за ползуването на съоръженията.
 
Собствениците не носят отговорност за възможни нещастни случаи на територията на комплекса.
 
Тези и други условия се договарят в писмен вид преди настаняване. Възможни повреди на имуществото в комплекса от страна на почиващите се заплаща. За целта се изисква залог чрез VISA карта. Залогът се възстановява при освобождаване на Вилата.
 
Почивният комплекс  е с отворени врати и приема само спокойни, възпитани и интелигентни гости, уважаващи семейните традиции, материалните ценности и труда на другите.  Тишината и спокойствието са необходимо изискване в района.

БАНКОВИ СМЕТКИ ЗА ПРЕВОД:
BG18RZBB91551046747118 в лева
BG65RZBB91551446747112 в евро
банков код - 15591550
BIC: RZBBBGSF